Commodore

C= Minden ami Commodore

Google Keresés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

--

Rakd össze saját Commodore d!

2007.08.18. 09:51 | Dornee | Szólj hozzá!




















Klikk Ide!

összeállíthatjuk saját gépünket, Commodore újítása hogy minden gépet amit veszel egyedi design szerint "fújják", úgy fog kinézni a doboza ahogy te akarod, saját festés is lehet, meg válaszhatsz egy lerakat lehetőség közül,
az oldalon 3Dben kiprobálhatod, hogy is fog kinézni, nekem a sima C= jeles tetszik, elfogadnékl egy ilyet 8) (még a classic Commodore doboz is tetszik :D )
nah ez lenne a legolcsóbb Commodore Pc

Commodore G

hmmm hmmm... van ára, meg rossz érzés hogy ez egy sima pc is lehetne, ezt te is összeállíthatnád aztán rányomod a Pistike feliratot, és akkor ez jó, nem tom..
Nem tom hohy ez lenne a siker kulcsa, meg az is egy dolog hogy nem egyszerű egy komplett számítógép hardver összedobni egy cégnek.. de mondjuk a proci, alaplap lenne Commodore, és akkor happy volnék 8) adni kellene erre egy kicsit, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://commodore.blog.hu/api/trackback/id/tr9142958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása