Commodore

C= Minden ami Commodore

Google Keresés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

--

Aki nem tudná újból van Commodore egy ideje 8) Cebit Kiállítás

2007.08.18. 08:15 | Dornee | Szólj hozzá!

































































































""A játékrajongókat különleges kimunkálású és teljesítményű játék PC-i segítségével igyekszik magához vonzani a Commodore. Külön standot tartottak fenn erre a célra a CeBIT-en, ahol számos őrületes kinézetű masinát próbálhattak ki az érdeklődők. Az extrém külső mellett - modelltől függőem - extrém belsőről is beszélhetünk, a Commodore GX modellben például négymagos processzor és NVIDIA 8800 GTX videokártya kapott helyet.""

pcworld.hu/story.php


A gépekben a jelenleg elérhető legjobb Intel processzor van, persze mindenből elég jó minőségüt raktak bele, aztán mindenből duplázták és így lettek a bivaly erős gépek, elég szép árért, de vannak nyugisabb gépek is, elérhető árakon :)

Szval ez egy érdekes dolog Intel a Commodore ban, kissé szomorú vagyok, te hogy vagy ezzel? valahogy jobb lenne valami saját cucc, saját oprendszer, mert winszart raknak rá, valahogy mást várok meg szerintem mindenki egy Commodore nevű géptől...
Az Mp3, lejátszók terén elégedettebb vagyok tetszenek 8)
Van egy Mpet I esem, és menő, mondjuk már kezd öregedni :P 256Mb tárhelyével :D
de pár éve mindenki megvolt veszve az mp3akért, és persze nekem egyedibb van mint a tömeg Chinai. :)

Nézzünk képeket ------>





A bejegyzés trackback címe:

https://commodore.blog.hu/api/trackback/id/tr36142922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása