Commodore

C= Minden ami Commodore

Google Keresés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

--

Nyitány Commodore Mpet I :) Üdv Mindenki!

2007.08.17. 20:05 | Dornee | 1 komment


































Hell!

Itt lenne az elő darab Commodore Feltámadás előszele :)

Mpet I ( azt hiszem ezt még a Tulip Holland cég révén került a forgalomba)


Nos, ilyenem volna, van benne FM rádió, elmenthetsz benne 8 adót, rádió van szerintem mindegyikben, előre leszögezve, úgymond nem mai darab :P , 256 Mb hely adatnak, mp3 nak, ez elég is, szerintem ez egészséges hely :) nem filmeket hordok rajta, hanem tényleg mp3akat, meg szöveges cuccokat, meg valami progikat ha kellenek..
lejátsza furcsa mód az mp3akat, wma, wmv is...
kéken világító háttere van, aztán indul az analyzer, gombja a SE Kxxx sorozathoz hasonló, de ez nem szarik be 1 hónap után :)
Van hozzá két füllpamacs. hogy melegen tarsd télen is a füled, és meglegyen a térhangzás, állíthatsz be rajta Rock, Pop, Jazz, Classic és még valami, hangzásokat, én a rockra állítom úgy a legjobb...
néha beállítás után nem jön a hangzás akkor muszáj megnyomnom kétszer középen, pause/play és akkor erőteljesebben szól, nem tom miért van, de túlélhető dolog, meg egy kicsit az analyzer mintha nem zenére mozogna, mind1, legalább van valami 8)

A bejegyzés trackback címe:

https://commodore.blog.hu/api/trackback/id/tr52142664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása